Pécs - MyClinic

Két kisebb lakásból és egy kihasználatlan pince helyiségből alakítottunk ki egy egybefüggő magánklinikát, melyben a megrendelői igény 3 rendelő, közös vizesblokk, és egy öltöző kialakítása volt. Tér szervezéssel, és a bejárat áthelyezésével végül kialakítottunk plusz egy rendelőt, ami a projekt rentabilitása szempontjából nagyon fontos tényező. Az alagsori szinten pedig a kiszolgáló egységek mellett egy közösségi/pihenő tér is elhelyezésre került az öltözőkkel összefüggésben.

A vizuális képet mindvégig tiszta, friss színekkel terveztük megtölteni, de a sterilitás, tágas, légies érzés is fontos szempont volt a tervezés során. Ezért a terek alapvetően fehér mosható felületekkel, világos tónusú padlóburkolattal lettek kialakítva. Amit a kőris fa bútorok és a terrakotta egyedileg tervezett beépített szekrények tesznek otthonossá és különlegessé.

Pécs - MyClinic

Pécs - MyClinic

 Pécs - MyClinic

  Pécs - MyClinic 

 Pécs - MyClinic

Pécs - MyClinic

Pécs - MyClinic