• Blush Flavor

  A konyha tervezés során fontos szempont volt, hogy nagy baráti társaság könnyen elférjen, étkezés közben is kapcsolódjon a konyhapulthoz, az étkezés és főzés egy közös tér, és élmény legyen. A körbejárható sziget a gyors és szerteágazó munkát segíti, míg a falba rejtett finom osztású, réz kiegészítőkkel ellátott szekrények a háttérbe olvadva biztosítják a helyet az eszközöknek, kamraszekrénynek, hűtőnek.

 • Pécs - MyClinic

  Két kisebb lakásból és egy kihasználatlan pince helyiségből alakítottunk ki egy egybefüggő magánklinikát, melyben a megrendelői igény 3 rendelő, közös vizesblokk, és egy öltöző kialakítása volt. Tér szervezéssel, és a bejárat áthelyezésével végül kialakítottunk plusz egy rendelőt, ami a projekt rentabilitása szempontjából nagyon fontos tényező. Az alagsori szinten pedig a kiszolgáló egységek mellett egy közösségi/pihenő tér is elhelyezésre került az öltözőkkel összefüggésben.

 • Budapest - Fresh Living

  Fiatal, friss szellemiségben kialakított lakás, melyet antik és vintage darabokkal tettünk személyessé. Az acél- és ég kék frissesége pedig igazán üde, egyedi hangulatot varázsol, az alapvetően otthonos, skandináv kialakításhoz.

 • Hangulat és világítás tervezés - Budapest

  Ebben a nappali-étkező-konyha kompozícióban olyan változatos világítási képet szerettünk volna kialakítani, ahol egyféle rendszer fogja össze mind a technikai, mind az esztétikai/hangulat fényeket. Ehhez egy variáható sínes lámparendszert választottunk, melyre a különböző féle lámpák mobilisan ráilleszthetők, és a tér alakulásával a világításkép is változtatható.